HeartMath is enerzijds een tool die met behulp van je laptop of je mobieltje en een sensor meet wat het actuele level van stress is wat er op dat moment in jouw lijf aanwezig is, door middel van biofeedback van het hartritme. Anderzijds (en dat is het meest interessante) is HeartMath een toolbox die je in staat stelt met simpele en wetenschappelijk bewezen technieken dit stress level te verlagen. Het mooi is dat je het effect meteen ook weer real-time kunt aflezen.

heartmatch coach zeeland brabant

Gert kwam in aanraking met HeartMath en is zich er in gaan verdiepen. Stress zorgt immers voor minder prestaties en een lagere kwaliteit van leven. Toen hij zelf ging werken met de tool en de toolbox en zelf de effecten ervaarde, werd hij super enthousiast. In 2019 haalde hij zijn certificaat als HeartMath coach en in 2020 het certificaat HeartMath groepstrainer.

Momenteel biedt Gert HeartMath aan als (onderdeel van een) coaching traject en hij verzorgt ook maatwerk HeartMath groepstrainingen en natuurlijk komt Gert graag langs voor een demonstratie!

Neem contact op met Gert